Bruk våre spesialister

Hos oss kan du alltid få hjelp hos våre erfarne spesialister, hvis du har bruk for svar, råd, eller gode ideer her og nå.

I tillegg til å være eksperter i våre egne produkter har mange av våre spesialister erfaring fra de industriområdene vi selger til. Det kan, for eksempel, være innenfor sliping, deling, avgradering eller polering av tre, metall, kompositt osv. Derfor kan du alltid regne med å få en kompetent spesialist i røret når du ringer til Klingspor.

Våre spesialister kommer også gjerne innom din produksjon for å komme med gode råd til deg og ansatte om for eksempel produktvalg når en bestemt oppgave skal løses. Står du med en helt spesiell utfordring har vi også muligheten for å trekke inn kompetanse fra andre eksperter i Klingspors store, globale nettverk.

En snakk med våre spesialister kan spare deg for unødig tidsbruk og dyrekjøpte erfaringer. Derfor anbefaler vi at du bruker våre spesialister når du skal i gang med et større slipeprosjekt. De kan svare på spørsmål relatert til arbeidsmiljø, problemer med etterbehandling, prosessoptimering ved bedre utnyttelse av materialer og materiell – og mye mer.  

Vi er kun et klikk vekk

Du kan alltid bruke våre erfarne spesialister hvis du har bruk for veiledning, gode råd og svar. I tillegg til å være eksperter i våre egne produkter har våre spesialister erfaring fra alle de industriområdene som vi støtter. Det kan være alt fra slipning, kutting, polering eller lignende.

Brian Seier Nielsen
Produktspesialist