HSE & Q

Hos Klingspor har vi tenkt kvalitet og sikkerhet inn i hvert eneste produkt, på samme måte som det hører sammen med våre daglige arbeidsoppgaver, systemer og prosedyrer.

Det er ikke kun våre egne ansattes sikkerhet og trivsel vi har i tankene. Vi arbeider blant annet tett sammen med Klingspor globalt og andre samarbeidspartnere for å holde fokus på å minimere utviklingen av støv, statisk elektrisitet og vibrasjoner når man bruker et av våre produkter.

I tillegg arbeider Klingspor etter et strengt, internasjonalt regelsett som skal forhindre at produksjonsmetoder og bruken av våre produkter skader miljøet.

Vår produksjonsenhet i Tyskland har ISO 9001 og ISO 14001-sertifikater. I tillegg har Klingspor KG fått sertifiseringen jf. oSa (The Organization for the Safety of Abrasives).

 

ISO 9001 : 2015

ISO 14001 : 2015

ISO 50001 : 2011

Vi er kun et klikk vekk

Du kan alltid bruke våre erfarne spesialister hvis du har bruk for veiledning, gode råd og svar. I tillegg til å være eksperter i våre egne produkter har våre spesialister erfaring fra alle de industriområdene som vi støtter. Det kan være alt fra slipning, kutting, polering eller lignende.

Brian Seier Nielsen
Produktspesialist