Hvorfor Klingspor?

Vi er overbevist om at kvaliteten på våre produkter og rådgivning har direkte innflytelse på den finishen du kan oppnå på dine egne produkter og halvfabrikater. Uansett om det er avgradering, av en kant, eller sliping av en kompleks, geometrisk overflate kan vi hjelpe deg fram til den mest konkurransedyktige løsningen.

Kompetente svar og gode ideer
Vi vil alltid oppfordre deg til å lete etter svar og gode ideer hos vårt team av erfarne produktspesialister. En snakk med dem om dine behov vil utvilsomt spare deg for irritasjon og dyrekjøpte erfaringer.

Hurtig og fleksibel levering
I kombinasjon med gjennomprøvde prosedyrer for vår ordrehåndtering sikrer våre transportvalg og profesjonelle lager – og logistikksenter deg alltid en hurtig og fleksibel levering.

Det er enkelt å handle med oss
Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, enestående support og fleksibel levering er de viktigste grunnene til hvorfor våre kunder velger å samarbeide med oss. Andre er mer opptatt av at vi, ganske enkelt, er lette å jobbe samme med.

Gå til kontaktsiden

Vi er kun et klikk vekk

Du kan alltid bruke våre erfarne spesialister hvis du har bruk for veiledning, gode råd og svar. I tillegg til å være eksperter i våre egne produkter har våre spesialister erfaring fra alle de industriområdene som vi støtter. Det kan være alt fra slipning, kutting, polering eller lignende.

Brian Seier Nielsen
Produktspesialist