En kort introduksjon

Med bakgrunn i mer enn 125 års utviklingsarbeid og et aktuelt sortiment med mer enn 50.000 forskjellige slipeartikler møter KLINGSPOR behovene hos både globale, masseproduserende industribedrifter og små, lokale håndverkere.

Våre produkter brukes overalt hvor det er bruk for å raffinere en overflate eller kant. På verdensplan har vi 36 produksjon og salgsavdelinger, som tar hånd om de behovene som er spesielle for akkurat det markedet og den sektoren.

I Danmark har KLINGSPOR etablert seg med Nordens største avdeling bestående av 25 erfarne ansatte og et profesjonelt lager og logistikksenter.

I tillegg til slipehjul, slipepapir, skjæreskiver, poleringsmaterialer og andre artikler til grov og avsluttende behandling av overflater og kanter har vi et stort antall hjul i vårt sortiment.

Vi oppfordrer deg til å bruke den kunnskapen som vårt team av erfarne produktspesialister har tilegnet seg gjennom års erfaring med slipe og skjæreprosesser over alt i industrien. 

 

 

Se filmen om Klingspor A/S her.

 

Vi er kun et klikk vekk

Du kan alltid bruke våre erfarne spesialister hvis du har bruk for veiledning, gode råd og svar. I tillegg til å være eksperter i våre egne produkter har våre spesialister erfaring fra alle de industriområdene som vi støtter. Det kan være alt fra slipning, kutting, polering eller lignende.

Brian Seier Nielsen
Produktspesialist