Lager og logistikksenter

Med mer enn 30 års erfaring som leverandør til skandinaviske produksjonsbedrifter, byggeplasser og etterbehandlingsindustri forstår vi hvor viktig det er å levere til tiden. I dag har vi et profesjonelt lager og logistikksenter som går langt for å sikre våre kunder maksimal leveringssikkerhet.

Vår effektive ordrehåndtering og logistiske struktur sikrer deg den hurtige leveringen og fleksibiliteten som mange av våre kunder leter etter. Personalet i vår ordrehåndtering tar hånd om hver enkelt ordre, og hvis en detalj på din bestilling ikke gir mening, eller det er mistanke om en feilbestilling vil vi ta kontakt med dere for å bekrefte ordren, i stedet for å bare ukritisk pakke og sende den av sted. Den kontrollen har mange ganger spart våre kunder for irritasjon over feilbestillinger og dyre produksjonsstopp.

I dag kan du legge ordren direkte i vår nettbutikk, hvor du finner mer enn 10.000 varenummer. I nettbutikken kan du også opprette en favorittliste med de varer du oftest bestiller, så kan du enkelt bestille om og om igjen uten risiko for feil.

Vi oppfordrer deg til å bruke den viten som våre produktspesialister har erfart gjennom mange års arbeid med slipe og skjæreprosesser overalt i industrien. 

Vi er kun et klikk vekk

Du kan alltid bruke våre erfarne spesialister hvis du har bruk for veiledning, gode råd og svar. I tillegg til å være eksperter i våre egne produkter har våre spesialister erfaring fra alle de industriområdene som vi støtter. Det kan være alt fra slipning, kutting, polering eller lignende.

Brian Seier Nielsen
Produktspesialist