Vårt verdigrunnlag

Våre verdier driver våre arbeidsmetoder og den måten vi samarbeider med våre kunder, leverandører og hverandre.

Tillit
Tillit er for oss en forutsetning for samarbeid og utvikling. Vi går inn i enhver relasjon med tillit til at vår samarbeidspartner vil gjøre sitt beste for å nå vårt felles mål. Det samme skal andre kunne forvente av oss.

Kvalitet
På samme måte som våre produkter er kjent for sin høye kvalitet, skal kvalitet også gjennomsyre våre arbeidsmetoder, våre systemer og den måten vi samarbeider på.

Know-how
Vi skal ta vare på og videreutvikle den knowhow vi har i kraft av våre erfarne og velutdannede ansatte. Vårt høye kunnskapsnivå skal skape konkurransemessige fordeler for våre kunder.

Mennesker
Kreative ideer, langvarige relasjoner og begeistring skapes av mennesker som trives. Gjennom respekt og plass for den enkelte skal vi skape et miljø hvor mennesker har lyst til å engasjere og utvikle seg.

Engasjement
Vi belønner initiativ og engasjement, fordi det skaper den motivasjon og begeistring som vi ønsker å vise, både internt og eksternt. Kunden skal aldri være i tvil om vårt engasjement.

Se mer om Klingspor, vår historie og måten vi arbeider på her  Se filmen

 

 

Vi er kun et klikk vekk

Du kan alltid bruke våre erfarne spesialister hvis du har bruk for veiledning, gode råd og svar. I tillegg til å være eksperter i våre egne produkter har våre spesialister erfaring fra alle de industriområdene som vi støtter. Det kan være alt fra slipning, kutting, polering eller lignende.

Brian Seier Nielsen
Produktspesialist